facebooklogo      Instagram logo     

De nieuwe Teugje Nieuws is uit! Je kunt deze hier lezen.

De speciale editie van het Teugje Nieuws ter ere van het 111-jarig bestaan van Algemeen Belang Teuge is uit. Je kunt deze hier lezen.

Op zaterdag 24 september deed Teuge weer mee aan Burendag. De beheerder van de Kinderboerderij had, samen met de speelveldcommissie, een lange lijst met klussen opgesteld.

Lees meer...

Op 22 september kwamen burgemeester Paula Jorritsma-Verkade, wethouder Bert Visser en een grote delegatie raadsleden en fractievertegenwoordigers op kennismakingsbezoek in Teuge. Het organisatiecomité had een leuk programma in elkaar gezet, waarbij we de burgemeester zoveel mogelijk van ons mooie dorp wilden laten zien én de activiteiten die ons verbinden.

Lees meer...

Op 22 september 2022 organiseerde Algemeen Belang Teuge een informatiebijeenkomst over het plan van de Familie Schutte met als onderdeel daarin de aanleg van een grootschalig Zonnepark.

Dit onderwerp leeft in Teuge én omringende gebieden, de opkomst was groot. De voorzitter van ABT, Lucas Harbers, opende de avond met een korte uitleg van het programma van de avond én het werkproces van de opgerichte werkgroep die voor ABT respons gaat verzamelen en uitwerken. Hij benadrukte nogmaals dat het een informatieavond was en géén participatiebijeenkomst.

Lees meer...

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven