facebooklogo      Instagram logo     

Zaterdagmiddag 15 juni is het kunstwerk in het park van Teuge feestelijk onthuld. Ruim 200240615-kunstwerk_PvT_82b.jpg belangstellenden hebben gekeken en deelgenomen aan de ceremonie geleid door de kunstenaar Mark Huser.

Rond 15.00 uur kwamen de mensen samen bij de natuurtempel aan de Ambonstraat in Teuge. Gestart werd met een welkomstwoord door Lucas Harbers, voorzitter ABT, met daarin dank aan de dorpsgenoten en de gemeente Voorst die dit mogelijk gemaakt hebben. En uiteraard veel dank aan Mark en Maya. Zij kregen als waardering voor hun geschenk aan het dorp de Teuge broche, deze werd opgespeld door onze dorpscontactpersoon Stefanie Verwaaijen.

Lees meer...

Afgelopen twee jaar is door Mark Huser, kunstenaar, gewerkt aan een ambitieus project: een levensgrote Phoenix. Een standbeeld dat de herrijzenis van de wijk Park van Teuge symboliseert en dat bedoeld is als een baken van hoop. Het project is uitgevoerd in samenwerking met de gemeente Voorst en Algemeen Belang Teuge.

De onthulling Kunst voor het Park van Teuge is twee keer uitgesteld, een keer vanwege uitloop werkzaamheden aan de Fokkerstraat en een keer vanwege een te drassig terrein afgelopen januari. Maar drie keer is scheepsrecht, dus;

We gaan het kunstwerk op zaterdag 15 juni 2024 onthullen Om 15.00 uur verzamelen we bij de natuurtempel, Ambonstraat 5.

Lees meer...

De nieuwe Teugje Nieuws is uit! Je kunt deze hier lezen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de volledige Flyer

20240504 herdenking 4 mei

Zaterdag 23 maart zijn in het kader van steun de dieren van 't Beestenboeltje de potgrondzakken weer rondgebracht. Ditmaal waren daar zelfs drie teams voor nodig. In totaal zijn dit jaar 680 zakken potgrond gekocht en bezorgd en de netto-opbrengst voor de kinderboerderij bedraagt bijna €1.400,00. Hiermee is een belangrijk deel van de kosten voor het voer en onderhoud van de dieren voor komend jaar weer gedekt.

Quote van de bezorgers; "Het wordt zeer gewaardeerd dat we de zakken bezorgen op de gewenste plek: in de garage, in het tuinhuisje, in de tuin.En we beginnen op tijd. De gordijnen gaan open zodra de eerste zak wordt neergelegd bij het huis."

2024 Potgrondactie

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven