facebooklogo      Instagram logo     

Samen uit Eten

Al sinds maart 2011 wordt er iedere laatste donderdag van de maand door een groepje vrijwilligers de activiteit “Samen uit Eten” georganiseerd. Door deze vrijwilligers wordt er dan een 3-gangen diner bereid, welke wordt geserveerd in het Dorpshuis op den Toega.

De hele ochtend is het al een gezellige drukte, wanneer de vrijwilligers in de weer zijn met alle voorbereidingen voor de maaltijd. Niet alleen koken in de mooie keuken van de Sportclub Teuge, maar ook het in orde maken van het Dorpshuis op den Toega en het gezellig dekken van de tafels wordt met veel plezier gedaan. Zowel in het menu als in de aankleding wordt geprobeerd iedere maand weer de nodige variatie aan te brengen.

Hoe laat begint het?

Rond 11.30 uur ben je welkom in het Dorpshuis. Vanaf 12.00 uur wordt gestart met het uitserveren van het voorgerecht.  Het eindigt wanneer het eten op is en je bent uitgekletst..

Wat kost het?

De kosten voor het diner bedraagt € 10,= per persoon, exclusief drankjes.

Gluren bij de buren…

Enkele keren per jaar wordt er – voorafgaand aan het diner – een uitstapje gemaakt naar een bedrijf in Teuge of omstreken om daar eens te gluren hoe het daar een en ander werkt.

Huidige vrijwilligers

Anneke van Eikenhorst (coördinator), Lisa van Moorsel, Elly Bosman, Janny Kers, Dientje Blumink, Lorette Teelen, Mariska van Rossum, Marijke Meijer en Rens Schooneveld. 

Wil je een keer meeeten?

Heb je zin om mee te eten? Of ken je iemand in Teuge of omstreken die misschien even over een drempel geholpen moet worden om ook te komen? Neem gerust even contact op met Mw. Anneke van Eikenhorst (055-3232190) of loop eens binnen op de laatste donderdag van de maand.

NB: de vaste groep deelnemers worden één week van tevoren gebeld of ze erbij willen zijn. 

Viering 12,5 jaar samen uit eten op 28 september 2023

Klik op de volgende link om de foto's te bekijken: Samen uit eten 12,5 jaar

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://teuge.eu/activiteiten/samen-uit-eten#sigProIdf86ffc3145

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven