facebooklogo      Instagram logo     

Kinderboerderij ’t Beestenboeltje

Aan de Bleriotstraat in Teuge is onze leuke kinderboerderij ’t Beestenboeltje gevestigd. In deze kinderboerderij hebben we kippen, konijnen, eenden, schapen en geiten. De coördinatie is in handen van Jan van den Noort.

Dagelijks voeren van de beesten.

Deze beesten moeten iedere ochtend gevoerd worden. Daarvoor hebben we een weekploeg en een weekendploeg.

  • De weekploeg bestaat uit: Arie Boekestijn, Harry van Moorsel, Wim Voskamp, Mariska van Rossum en Margot IJzerman en haar dochter Isis.
  • De weekendploeg bestaat uit: Jan de Visser, Erik Horstman,  Jose Pelgrom, Marloes Ockerse en Geert Jan te Wierik.

Vrienden van de Kinderboerderij

Het voer voor de beesten kost (steeds meer) geld, evenals de kosten voor de dierenarts (o.a. jaarlijkse inentingen), de vaste lasten én het onderhoud van de stallen. Bovengenoemde vrijwilligers organiseren daarvoor acties om geld in te zamelen, denk aan de Potgrondactie, Jantje Beton, Burendag en NL Doet. Maar de opbrengst daarvan is niet voldoende om alle kosten te dekken. We willen natuurlijk niet dat de beesten géén voer meer hebben, of dat we een ziek dier niet kunnen laten behandelen.

Automatische incasso:

Daarom zoeken we nieuwe “Vrienden van de Kinderboerderij”. Al vanaf € 12,= per jaar kun je vriend worden. Draag je de dieren een warm hart toe, word dan “Vriend van de Kinderboerderij”. Hiervoor hoef je slechts het 'Machtigingsformulier jaarlijkse donatie 't Beestenboeltje' in te vullen en op “verzenden” te klikken. Met het ondertekenen van het formulier machtig je Algemeen Belang Teuge om jaarlijks het te doneren bedrag automatisch te incasseren. Je kunt altijd het te incasseren bedrag wijzigen of de automatische incasso intrekken door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Automatische opdracht:

Als je géén automatische incasso wilt, kun je ook een jaarlijkse automatische opdracht van minimaal € 12,- geven aan je bank. Je kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL02 RABO 0111 0745 25 ten name van Algemeen Belang Teuge, onder vermelding van: Vriend van de Kinderboerderij. Je kunt dan zelf altijd het bedrag wijzigen of de automatische opdracht weer intrekken via je bank.

Eénmalige donaties:

Ook eenmalige stortingen zijn van harte welkom. Maak dan een zelf te bepalen bedrag over op rekeningnummer NL 02 RABO 0111 0745 25, ten name van Algemeen Belang Teuge onder vermelding van “Donatie Kinderboerderij”.

Gezamenlijke acties

Twee maal per jaar wordt er deelgenomen aan NL Doet en de Burendag. Op die dagen wordt er gemest, schoongemaakt, geklust, geschilderd enz. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Vind je het leuk om hiermee te helpen, meld je dan aan voor deze dagen. Informatie hierover verschijnt in het Teugje Nieuws.

Vacatures

  • Voor het uitvoeren van diverse klussen kunnen we een aantal handige en/of sterke mensen gebruiken.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Openstelling kinderboerderij?

We willen onderzoeken of er belangstelling is om de kinderboerderij open te stellen voor de kinderen. De kinderen zouden dan – onder begeleiding van minimaal één ouder- tussen de dieren kunnen lopen. Maar daarvoor zijn dus wel vrijwilligers nodig die daarbij aanwezig kunnen zijn. Gedacht wordt aan 2 x per maand op b.v. een woensdagmiddag en/of zaterdagmiddag. Zou je daaraan willen meehelpen laat ons dat dan weten via mDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven