facebooklogo

 

Sinds 2019 wordt door een aantal vrijwilligers en, onder begeleiding van de conciërge, door leerlingen van cbs de Zaaier zwerfvuil verzameld in Teuge.

Het verzamelen is een eenvoudige klus. Wanneer je tijdens een wandeling langs de kant van de weg rommel ziet liggen en je hebt een plastic zak bij je kun je de rommel oprapen en mee nemen. En er zijn ook materialen beschikbaar.

De gemeente Voorst heeft voor vrijwilligers veiligheidshesjes, handschoenen, grijpers, vuilniszakhouders en een afvalcontainer beschikbaar gesteld.

Wil je ook een bijdrage leveren aan een schonere omgeving, voor informatie kun je terecht bij de coordinator Zwerfvuil Teuge, Mariska van Rossum, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke Teugenaar kan een Welkomstmand aanbieden aan nieuwe buren. In de leuk gevulde mand zit informatie over Teuge en haar omgeving en allerlei kleine cadeautjes en flyers van verenigingen en bedrijven in Teuge.

Lonneke Schipper is de dorpsgenoot die deze manden voor Algemeen Belang Teuge maakt en de distributie coördineert.

Heb je als Teugenaar nog een leuke aanvulling, flyer of ander idee voor de welkomstmand, neem dan contact op met Lonneke. Want hoe gevulder de mand, hoe meer de nieuwe buren kunnen kennis maken met Teuge en haar bewoners. Geef je buur een warm welkom.

Krijg je nieuwe buren? Vraag dan bij Lonneke een welkomstmand aan. Dit kan via 055-5336787 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden.

Word lid

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

De contributie bedraagt voor echtparen € 12,50 per jaar en voor alleenstaanden € 10,00 per jaar.
Wij ontvangen uw aanmelding graag op ons mailadres of per post naar het secretariaat.
 
 

Secretariaat

Stefanie Verwaaijen
dcp@teuge.eu 

Reknr.: NL02 RABO 0111 0745 25
ANBI-instelling
E-mail: secretaris@teuge.eu

Welkom in Teuge Pagina 01

Ga naar boven