facebooklogo      Instagram logo     

Op zondag 14 januari was er volop drukte in Teuge. Voor de 7de keer werd het wandel- en hardloopevenement Teuge Runs 4 Life georganiseerd. Met een recordaantal deelnemers van 363 was het een groot succes.

Wandelaars en kinderen:

Om 10.00 uur werd door de waarnemend burgemeester Jan Willem Wiggers het startschot gegeven voor de wandeltocht van 7 km. De wandelaars slingerden door het hele dorp en wandelden daarna door het buitengebied. 

Daarna was het tijd voor de kinderen. Gestart werd met de Family Run, waarbij (groot)ouders samen 500 meter konden rennen samen met hun (klein)kinderen. Superleuk om te zien. Sommige kinderen waren veel sneller dan hun ouders.

Dit werd gevolgd door de Kidsrun van 500 meter en 1.000 meter. Wat fanatiek zijn die kinderen! Allemaal werden ze beloond met een leuke medaille. Maar er kan er maar 1 winnen. De prijsuitreiking voor de kinderen was meteen na deze runs. Ze kregen leuke prijzen overhandigd.

 Hardlopers:

Om 11.45 uur klonk het startschot voor de 10 km, 3 kwartier later gevolgd door het startschot voor de 5 km. Zij liepen door het buitengebied van Teuge. De weergoden waren ons gelukkig redelijk gunstig gestemd. Onder de hardlopers ook 20 deelnemers van de in oktober in Teuge gestarte  loopclinic. Wij zijn er erg trots op hoe zij in enkele maanden tijd hun conditie zo hebben verbeterd dat zij in staat waren de 5 of 10 km met mooie tijden te voltooien. Alle uitslagen zijn te vinden op  www.uitslagen.nl

Beat Batten:

Aan Teuge Runs 4 Life is ieder jaar een goed doel gekoppeld. Dit jaar was dat de Stichting Beat Batten. De ziekte Batten is een slopende, dodelijke stofwisselingsziekte bij kinderen. De hardlopers en wandelaars konden bij de inschrijving een extra bedrag doneren voor dit goede doel. Daarnaast zijn de Pupillentrainers van AV34 en de lagere school “De Zaaier” activiteiten gestart om donateurs te zoeken. De kinderen van de Zaaier hebben ook huis aan huis statiegeldflessen verzameld, allemaal t.b.v. het goede doel. De sponsorcommissie heeft ook veel moeite gedaan om zoveel mogelijk sponsoren te zoeken, en veel bedrijven in Teuge en omstreken hebben hieraan gehoor gegeven. Het exacte bedrag wat gedoneerd kan worden aan Stichting Beat Batten wordt binnenkort bekend gemaakt.

Vrijwilligers:

Een event als dit is niet te organiseren zonder de hulp van vele vrijwilligers. Met 37 vrijwilligers is het gelukt om voor alle deelnemers een geslaagde dag te verzorgen. Alle vrijwilligers: hartelijk dank!

Sponsoren:

Dankzij de vele sponsoren hebben wij de kosten van het evenement zo laag mogelijk kunnen houden, waardoor er meer geld overblijft voor het goede doel Stichting Beat Batten.

Evenement mede tot stand gekomen door: Algemeen Belang Teuge, AV34, Sportclub Teuge, Buitink Sport 2000, VYZUAL webdesign,Garagebedrijf Weijers B.V., Automobielbedrijf Haverkamp BV, RL installatietechniek, Teun Venhoeven Dienstverlening, Twiek Service & Techniek, Poffertjes Kraam Twiek, Energiek door Beweging, Pannenkoekenhuis Apeldoorn, Poelier Henny Leerkes, Albert Heijn, Jumbo supermarkten, Cafe, eetcafe en zalencentrum De Groot, H.J. Hurenkamp (tuin)bestrating, Rob Bonekamp Uitdeuken Zonder Spuit, Intertoys, JS Stucwerken, Auto Veldhuis, Maatschap Polman, Van Rooyen tuinen, Pro-t-action, Oranjevereniging de Beemte (dranghekken), Koen Hietberg (geluidisntallatie) 

 Foto's:

Deze zijn beschikbaar via de volgende drie links:

https://photos.app.goo.gl/X5ViRqZKgqZK5CXBA

https://photos.app.goo.gl/uFDhrSUbtXrJ3HbAA

https://photos.app.goo.gl/pzLUFnhyE4Fx8sFL9

Uitslagen:

Family Run:

 1. Lotte Stielstra
 2. Alice Faber
 3. Hilde Duivenbode

 Kidsrun 500 m. meisjes

 1. Nila van Veldhuijsen
 2. Esmee Hekman
 3. Lana Uenk, Teuge

 Kidsrun 500 m. jongens

 1. Lou Heiwegen
 2. Gies Hurenkamp, Teuge
 3. Finn Hartgers

 Kidsrun 1.000 m meisjes

 1. Susan van den Belt
 2. Femke van Dam
 3. Jinte Kloosterman

 Kidsrun 1.000 m jongens

 1. Dees Harbers, Teuge
 2. Noah Wissink
 3. Jari van Ginkel

5 km dames

 1. Danielle Kruijver
 2. Caitlin Pantus
 3. Sanne Klaaysen

 5 km heren

 1. Ronald Nooteboom
 2. Joost Huisink
 3. Tim van Dam

 10 km. Dames

 1. Hilly Panjer
 2. Jessica Bronkhorst
 3. Jolanda uit den Boogaard

 10 km. Heren

 1. Tom Wortel
 2. Seb Wiggemans
 3. Joost Fledderus

 Top tien 5 en 10 km dames en heren:

TR4L24_Vrouwen_5km.jpg

TR4L24 Mannen 5km 

 TR4L24 Vrouwen 10km

 TR4L24 Mannen 10km

 

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven