facebooklogo      Instagram logo     

Dit mag je niet missen!

Afgelopen jaren heeft Teuge veel nieuwe bewoners mogen verwelkomen. Om elkaar (verder) te leren kennen nodigen wij ALLE bewoners, jong en oud, van harte uit op zondag 8 oktober 2023 voor een gezellig samenzijn.

Wat gaan we doen?

SPEURTOCHT: Er wordt om 13.00 gestart vanaf de Kinderboerderij ’t Beestenboeltje aan de Bleriotstraat. Tijdens deze speurtocht van ongeveer 2 km ga je de mooie plekjes van Teuge samen ontdekken en krijg je leuke vragen en opdrachten. Je zult versteld staan van de bijzondere plekjes in ons dorp en de verhalen die daarbij horen! De speurtocht eindigt in het Dorpshuis Op den Toega.

 

HEEL TEUGE BAKT: Alle bewoners worden uitgedaagd om zijn of haar bakkunsten met heel Teuge te delen, zodat eenieder kan genieten van nu nog verborgen talenten in het dorp. De bakkers gaan hun taarten thuis bakken en leveren deze op 8 oktober tussen 12.00 en 13.00 uur in bij het Dorpshuis. Alle ingezonden bakkunsten worden beoordeeld door een echte kenner. De winnaar zal de Heel Teuge Bakt prijs ontvangen. 

 

Aansluitend aan de speurtocht en de uitslag van de bakwedstrijd zal in het Dorpshuis eenieder welkom worden geheten op geheel Teugse wijze en gaan we (dus) proosten met een echte Teugse cocktail in de hand. Rond 17.00 uur sluiten we de middag af.

 

Om deel te nemen aan de speurtocht en/of de bakwedstrijd moet je je vooraf opgeven. Dit kun je doen door het invullen van onderstaand formulier. Aanmelden kan voor 30 september.

 

Wij kijken uit naar jullie komst!

knop aanmelding WbT 

 

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven