facebooklogo      Instagram logo     

Op woensdagochtend 26 april kwam ........... op de fiets naar het dorpshuis in Teuge. Samen met Marijke Jansen zouden ze een interview geven over het succes van Teugje Nieuws. In plaats van een reporter kwam burgemeester Paula Jorritsma-Verkade binnen. En kort daarop ruim 80 vrienden, familieleden, het bestuur ABT en betrokkenen. Bij ...... begon een lichtje te branden, ze werd verrast op de dag voor koningsdag.

Na een korte introductie door de voorzitter van Algemeen Belang Teuge nam de burgemeester het woord. Ze vertelde over de persoonlijke, bijzondere verdiensten van ..... voor de samenleving. Een indrukwekkende opsomming van vrijwilligerswerk, onderbouwd door input vanuit de ondernemersvereniging Twello, SV Twello (CCV Avanti), Toneelgroep LTO Noord, de dialectkring Salland en Oost Veluwe, de Olde Deerns, commissies en bestuur ABT.

In Teuge heeft ....... de rol van dorpscontactpersoon vervuld, was ze secretaris in het bestuur van Algemeen Belang Teuge en actief in verschillende commissies. Ze organiseerde een jaarlijks wandel- en hardloopevent, TeugeRuns4Life, coördineert een maandelijkse wandeltocht in Teuge, is hoofdredacteur van het dorpsblad Teugje Nieuws en coördineert Teuge Helpt!, een platform waar een hulpvraag wordt gekoppeld aan een vrijwilliger. Bij initiatieven doet ze mee en weet mensen om zich heen te betrekken en binden. Wanneer ze een activiteit oppakt zorgt ze ervoor dat het een succes wordt. Daar steekt ze veel tijd in. Ze geniet wanneer mensen om haar heen kunnen genieten.

Na het uitreiken van de onderscheiding en ruim applaus nam ........ zelf het woord. Ze sloot af met dank en de uitspraak “De mensen hier aanwezig vormen ik”.

De aanwezigen feliciteerden .......  en genoten van koffie, taart, tompoezen en bijpraten.

...... en haar man....... fietsen aan het eind van de ochtend stralend en trots naar huis.

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven