facebooklogo      Instagram logo     

Na de succesvolle actie van Inge Velthuis in 2021 met de kleurrijke tenues voor de fietsers, blijkt er ook belangstelling te zijn voor andere kledingstukken met daarop de naam van ons dorp TEUGE. We hebben daarom offertes aangevraagd voor ook andere kledingstukken te weten: hardloopshirts met korte mouw, poloshirts en hoodies. Daarmee krijgt Teuge er nog een extra stukje promotie bij.

Kleur en opdruk:

Er is gekozen voor dezelfde lay-out als de fietsers, te weten:


  • Kleur: zwart
  • Opdruk voorksnt: TEUGE en het logo van ABT
  • Opdruk achterkant: TEUGE (groot)

 

 

 Wielershirt_Teuge.jpg

Voor de nieuwste kleding is gekozen voor het merk CRAFT. Het materiaal is van goede kwaliteit, zodat de artikelen ook na diverse wasbeurten nog steeds mooi blijven. Er zullen zowel heren als dames maten beschikbaar zijn. Voor de hoodies zijn er zelfs kindermaten verkrijgbaar!

Vooraf zal de mogelijkheid worden geboden om de kleding te passen zodat iedereen zeker weet dat ze de juiste maten bestellen.

 

Prijs:

De prijs van de diverse artikelen is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Hoe groter de bestelling, hoe goedkoper het wordt.

Tabel met prijzen

 

Sponsoring hardlooptenue:

Voor sponsoren is er de mogelijkheid om een plekje op het hardloopshirt te bemachtigen. De regionale hardlopers worden daarmee uw levende advertenties. Wil je meer weten over de mogelijkheden van sponsoring, neem dan contact op met Mariska van Rossum via email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Interesse:

Heb je interesse om de komende tijd ook in een Teuge tenue rond te lopen, scan dan onderstaande QR-code of klik op deze link en vul het formulier in. Ook als je géén interesse hebt, graag het formulier invullen, zodat wij weten hoeveel interesse er is. Je kunt ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zal zij zorgen dat het formulier naar je toegestuurd wordt. Let wel: Je geeft alleen aan dat je interesse hebt, het is nog géén definitieve bestelling.

qr opgave kleding 

Inge Velthuis en Mariska van Rossum

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven