facebooklogo      Instagram logo     

Op 22 maart 2023 was het dorpshuis goed gevuld voor algemene ledenvergadering van Algemeen Belang Teuge. Namens het bestuur opende voorzitter Lucas Harbers de vergadering. Na een welkomstwoord en mededelingen werden de activiteiten in 2022 toegelicht. De bestuurders Stefanie Verwaaijen en Jan van de Noort zijn herkozen door de leden voor een nieuwe ambtstermijn van 3 jaar. Hetty Vorselman-Pas en Herman Vukkink zijn benoemd tot erelid ABT vanwege hun jarenlange en vele activiteiten in Teuge.

 

Melissa Berenschot Teugenaar van het jaar

Na het delen van de plannen ABT komend jaar was het tijd voor de onthulling Teugenaar van het jaar. Een onafhankelijke commissie draagt de Teugenaar van het jaar voor aan het bestuur van Algemeen Belang Teuge. Dit jaar is Melissa Berenschot verkozen tot Teugenaar van het jaar. Zij is al jaren (samen met Wilma) de paashaas voor de kinderen in Teuge. Ze organiseert verscheidene activiteiten voor Peco (oa de quarantingo) en is actief tijdens de speelweek. Bij de sportclub draait ze bardiensten en is ze is leidster bij Teuge 4. Daarnaast staat ze klaar wanneer iemand een beroep op haar doet. Haar inzet wordt gezien en gewaardeerd door de Teugenaren. 

Na een korte pauze werden drie presentaties gegeven. De presentatie over de E-Flight Academy Teuge werd gegeven door Evert-Jan Feld. Mark Huser nam ons mee in de ontwikkelingen van het kunstwerk in Teuge. Hetty Vorselman-Pas en Jens Ramakers droegen als eerbetoon gedichten voor van Tinus Ooms en lanceerden het initiatief voor een cultuur route met QR code. De avond werd afgesloten met de presentatie en proeverij van de cocktail van Teuge door Stefanie Verwaaijen, Melissa Berenschot en Kim Bakkenes.

View the embedded image gallery online at:
https://teuge.eu/nieuws/538-alv-abt-2023#sigProId7e29609cbf

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven