facebooklogo      Instagram logo     

De afgelopen maanden hebben we gebouwd aan een nieuwe 7 diameter dome, een geodetisch gekleurd koepelvormig gewelf in het centrum van het dak. Zelfs als je de NatuurTempel al eens hebt binnengetreden, moet je deze transformatie met eigen ogen zien, het is fantastisch namelijk! Het natuurlijke kunstwerk is niet alleen prachtig om te zien, de boodschap die het uitdraagt, Het gedachtengoed van Stichting Earth Awareness, is ontzettend actueel en krijgt daarom ook zoveel belangstelling wereldwijd. Maar heb jij eigenlijk al wel eens eerder gehoord van het bestaan van de NatuurTempel? Grote kans van niet, want in de directe omgeving is deze parel nog niet heel bekend. Daar willen we graag verandering in brengen. Kom je binnenkort een kijkje nemen? We organiseren een avondje speciaal voor onze buren en (omliggende) dorpsgenoten.

 

KUNSTZINNIGE CULTUUROMSLAG

We organiseren NatuurTempelKunst inspiratie-avonden speciaal voor onze directe omgeving. Want we weten zeker dat we ook dichtbij huis heel veel mensen kunnen vinden die zich bekommeren om het welzijn van onze mooie planeet. Het zal niemand ontgaan zijn dat we tegen de grenzen van onze ecologische veerkracht zijn aangelopen, waardoor het noodzakelijk is dat het bewustzijn van mensen in rap tempo verschuift. We hebben een cultuuromslag nodig. Wij geloven dat ware verandering alleen van binnenuit kan komen, je moet het voelen. Wij gebruiken daarom natuur-kunst als middel om mensen in hun hart te raken om zelf bij te dragen aan praktische oplossingen voor dringende, globale vraagstukken. Met meer dan 15 jaar ‘bottum-up’ praktijkervaring in de kunstwereld en met off grid wonen/werken, nodigen we jullie van harte uit om te verbinden in de wens naar een gezonde aarde en een bewuste samenleving.

30 JUNI

We hebben er al 2 hele verschillende maar zeer bijzondere avonden op zitten. Maar op donderdag 30 juni wordt het met name voor de directe omgeving wel extra interessant, want dan komt namelijk de nieuwe burgermeester van Voorst spreken! Heb jij haar al ontmoet? Ook benieuwd naar haar visie op bovenstaande onderwerpen? Kom dan ook naar deze inspiratieavond en ontmoet Paula Jorritsma-Verkade.

Deze avonden zijn tot stand gekomen met behulp van de stimuleringsregeling voor kunst en cultuur van de gemeente Voorst. De toegang is gratis. Voor deze avond hoef je niet te reserveren, de inloop is van 18.45 tot 19.00 uur waarna we gaan beginnen. Ambonstraat 5 in Teuge. Loop door het houten hek rechtdoor tot het 2e huis aan de linkerkant

.

 

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven