facebooklogo      Instagram logo     

Op 19 maart werd er ook in Teuge meegedaan met de Landelijke Opschoondag.

Gezamenlijke actie

Van te voren konden de deelnemers zich aanmelden bij de zwerfafval coördinator en doorgeven welke materialen ze nodig hadden. Ditmaal kwamen er ook diverse aanmeldingen binnen van ouders met kinderen. De materialen werden beschikbaar gesteld door de Gemeente Voorst en door de zwerfafval coördinator bezorgd op de diverse adressen. De afvalruimers konden starten wanneer ze wilden, en er werd ook al op eerdere dagen gelopen.

Resultaat

De ruimers waren erg enthousiast en met ’n allen zijn er 28 volle zakken opgeruimd. In Teuge wordt er nog volop gebouwd en er was – mede door de storm van de afgelopen weken – ook heel veel bouwafval. Na deze actie is ons mooie dorp nu ook mooi schoon! 

Opbrengst

Per volle zak wordt er door de Gemeente Voorst een bedrag van € 5,= uitbetaald. Het was dan ook heel mooi dat er een gedeelte van de opbrengst werd geschonken aan Giro 555 t.b.v. de mensen van Oekraïne en een gedeelte aan de Kinderboerderij ‘t Beestenboeltje in Teuge. Door deze actie worden er dus ook enkele goede doelen gesteund.

Afsluiting

De actie werd afgesloten met een hapje en een drankje. Hier werden ervaringen uitgewisseld en nog lekker even nagekletst. Zeker voor herhaling vatbaar!

Met opgeruimde groet,

Mariska van Rossum, zwerfafval coördinator Teuge

 

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven