facebooklogo

Vacature

Dorpscontactpersoon en Buurtsportcoach

De afgelopen twee jaar zijn in Teuge veel initiatieven gestart onder leiding van Marianne Wieggers als Dorpscontactpersoon en Buurtsportcoach. Vanuit haar rol heeft ze een grote bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en verbinding in het dorp. Aan het eind van dit jaar stopt Marianne met deze rol. Vanuit de samenwerking tussen de gemeente Voorst, Algemeen Belang Teuge en sportclub Teuge wordt de rol het komend jaar (2015) weer mogelijk gemaakt.  

 “Een dorpscontactpersoon en buurtsportcoach is een echte ‘spin in het web’. Ideaal gezien woont hij of zij in het dorp en is betrokken bij het verenigingsleven, de dorpsbelangenorganisatie of het dorpshuis. De dorpscontactpersoon en buurtsportcoach is een verbinder die organisaties, verenigingen, ondernemers en inwoners uit de kleine kern samenbrengt en initiatieven ontplooid.”

De drie peilers voor op te pakken activiteiten zijn:

  • Sociaal en Maatschappelijk
  • Sportief
  • Cultureel / educatief

Naast het samenbrengen van diverse partijen in het dorp, is de dorpscontactpersoon en buurtsportcoach een aanjager van (nieuwe) initiatieven.

Belangrijkste eigenschappen van de DCP en BSC zijn:

Communicatief

Toegankelijk

Creatief

Organisator

Verbindende factor

Pro-actief

Bekend met en bij voorkeur woonachting in Teuge

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij een project(activiteiten)plan schrijft en aan het eind van het jaar een verantwoording oplevert. 

De DCP/BSC wordt benoemd voor één jaar. Het betreft een betaalde functie voor 12 uur. De DCP/BSC is in dienst van het ABT en wordt aangestuurd door een delegatie uit het bestuur van ABT, Sportclub Teuge en Dorpshuis . Salarisbetaling geschiedt door middel van een samenwerkingsovereenkomst met de VKK (Vereniging voor Kleinen Kernen in Gelderland)  Beide rollen kunnen zowel door één als door 2 personen worden vormgegeven.

Reacties op deze oproep kunnen tot 17 december worden gestuurd aan:

Lucas Harbers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Jan van den Noort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Arne Pruijt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden.

 

Word lid

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

De contributie bedraagt voor echtparen € 12,50 per jaar en voor alleenstaanden € 10,00 per jaar.
Wij ontvangen uw aanmelding graag via het aanmeldingsformulier ons mailadres of per post naar het secretariaat.
  

Reknr.: NL02 RABO 0111 0745 25
ANBI-instelling
E-mail: secretaris@teuge.eu

Stefanie Verwaaijen

Zwanenpad 2c

7395 MK Teuge

Welkom in Teuge Pagina 01

Ga naar boven