facebooklogo      Instagram logo     

Keukelen

Met diverse vrijwilligers uit Teuge en omgeving zorgen 4 leerlingen (per keer) van groep 7 en 8 ervoor dat 3 x per maand heerlijke gezonde en smakelijke etenswaren worden bereid. Een leuke en leerzame tijd tijdens de lessen op de donderdagmiddag van 12.45 – 14.30 uur.

Na de bereiding moet er verteld worden in de klas hoe de bereiding is verlopen en hoe het gerecht is klaargemaakt. Daarna mogen de leerlingen van groep 7 en 8 heerlijk en gezond smullen. Een ware traktatie!

Vacatures

In de Corona tijd is deze activiteit stopgezet. Wij willen deze in het nieuwe schooljaar weer gaan opstarten. Maar daarvoor hebben we meerdere vrijwilligers nodig. Per keer hebben we minimaal 2 vrijwilligers nodig. Om dit weer op te kunnen starten zijn we op zoek naar 10 vrijwilligers. De frequentie en planning is in overleg met de coördinator Anneke van Eikenhorst.

Vind jij het leuk om samen met deze kinderen 1 x per maand een leuke traktatie te bereiden, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien er voldoende vrijwilligers zich aanmelden, is de tijdsbesteding enkele uurtjes per maand!

Foto: Bob Bakker Fotografie

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden.

 

Word lid van het ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren  Aangeboden door Algemeen Belang Teuge

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven